Acute crisissituatie? Bel: 0031 622 795 569

HomeSupport

Handson Support

Hands-on hulp met focus op reputatiebehoud

Handson Support

De specialisten van Handson zijn beschikbaar om hands-on mee te helpen tijdens een issue of crisis.  Dat kan in verschillende rollen: strategisch adviseur, coach of in een specifieke rol in uw issue- of crisisteam, maar altijd met de focus op de bescherming van uw reputatie. Handson Support is altijd maatwerk.

Wij bieden gerichte ondersteuning bij (potentiële) issues en crisissituaties.

> Quick scan scenario’s

Bij ‘live’ issue- en crisissituaties helpt Handson uw (directie) team om de situatie beheersbaar te krijgen. Wij maken een quick scan en presenteren scenario’s voor de dreigende reputatieschade. Op grond hiervan kunt u proactief maatregelen formuleren om deze scenario’s te vermijden.

> Coaching

Zeker bij issues en crisis moet u in control blijven. Wij coachen u en uw team. Wij richten ons er daarbij op dat uw team zo snel mogelijk grip krijgt op de situatie als eerste stap om verdere reputatieschade te voorkomen. De coaching van de Handson Specialisten bestaat daarnaast uit support van de bestuurder, directeur of woordvoerder bij communicatie in iedere setting die daarom vraagt: onderhandelingen, 'zeepkist speeches', medewerkersbijeenkomsten, stakeholdergesprekken, mediacontacten, enzovoort.

> Mediastrategie & woordvoering

Mediastrategie & woordvoeringEen bewuste omgang met de media is tijdens issue- en crisissituaties essentieel. Wij helpen bij het bepalen van de boodschap en mediastrategie om deze goed over het voetlicht te krijgen.

Waar nodig nemen wij de woordvoering over en begeleiden wij bestuurder, directeur of ter zake deskundige specialisten bij hun mediaoptredens. 

> Monitoring (social) media

MonitoringBij iedere issue of crisis is het van groot belang inzicht te hebben in de berichtgeving en het maatschappelijk debat over uw organisatie en standpunten. Handson biedt in samenwerking met gespecialiseerde partners een complete monitoring aan van tradionele (journalistieke) media en het discours op social media zoals instagram, facebook en twitter.

 Neem contact op